αρρυθμιες στην καρδια τη κανουμε | διαχυτη ενδαγγειακη πηξη | νοσος paget | φυσιολογικες τιμες σπιρομετρησης

Τα παιδιά τα μεγαλύτερα θύματα του πολέμουΗ μηχανή του πολέμου χρησιμοποιεί τα ίδια τα παιδιά ενάντια στην ειρήνη. Τα στρατεύει με τη βία, τα οπλίζει, τα φανατίζει και τα καταστρέφει παντοτινά. Αυτό επεσήμανε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη πρόεδρος του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια στην εναρκτήρια ομιλία της στο διεθνές συνέδριο με θέμα "Το παιδί:θύμα του πολέμου και αγγελιοφόρος της ειρήνης".

Η κ. Βαρδινογιάννη τόνισε ότι στόχος του συνεδρίου είναι να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε έναν πολιτισμό που όχι μόνο ανέχεται και επιτρέπει αλλά και συχνά επιλέγει ως μέσο επίλυσης διαφορών, τον πόλεμο. Το μόνο έγκλημα για το οποίο κανείς δεν ντρέπεται και το οποίο έχει ως κύρια θύματα τα παιδιά.

Το συνέδριο εντάσσεται στις εκδηλώσεις της Διεθνούς Δεκαετίας (2001-2010) για τον Πολιτισμό Ειρήνης και την Αποφυγή της Βίας. Διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής και διοργανώνεται από το "Ιδρυμα για το Παιδί και την Οικογένεια" σε συνεργασία με το Διεθνές Δίκτυο "Εκκληση της Χάγης για ειρήνη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.