βραχιονιο οστο ΚΑΤΑΓΜΑ | katastrofh rinikou vlenogonou | νοσος αδαμαντιαδη συμπτωματα

Ο ιός της πολιομυελίτιδας κατά όγκων του εγκεφάλουΙσχυρό όπλο κατά κάποιων όγκων που παρουσιάζονται στον εγκέφαλο, μπορεί να αποτελέσει ο ιός της πολιομυελίτιδας, όταν επεξεργαστεί κατάλληλα. Αυτά προκύπτουν από έρευνα επιστημόνων στο Duke University στο Durham, στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές επικέντρωσαν την έρευνά τους στο γενετικό υλικό των όγκων αυτών που ονομάζονται κακοήθη γλοιώματα, τα οποία αποτελούν την πιο κοινή μορφή κακοηθών όγκων του εγκεφάλου με πολύ μεγάλη θνητότητα.

Η έρευνα στο γενετικό υλικό των όγκων αυτών έδειξε ότι κάποιο συγκεκριμένο μόριο, το CD155 εκφράζεται με μη ομαλό τρόπο και συντελεί στην εκρηκτική ανάπτυξή τους.

Το ίδιο όμως μόριο έλκει και τον ιό της πολιομυελίτιδας, με αποτέλεσμα ο ιός να εισχωρεί στα κύτταρα των όγκων και τελικά να τα καταστρέφει.

Μία απενεργοποιημένη μορφή του ιού λοιπόν, η οποία δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των όγκων αυτών χωρίς να επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.