τραχειοβρογχιτιδα σε σκυλο | συνδρομο ανω κοιλης φλεβας | αιμοπηγματα στο τελος της περιοδου

Χάπι κατά καρκινικών όγκων στον πνεύμοναΦαρμακευτική ουσία η οποία λαμβάνεται με τη μορφή χαπιού από το στόμα μπορεί να προσφέρει ανακούφιση σε ασθενείς με καρκίνο στους πνεύμονες που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι κλασσικές θεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές.

Το χάπι αυτό ονομάζεται Iressa και έχει την ιδιότητα όχι μόνο να αναστέλλει την ανάπτυξη των όγκων αλλά και να συμβάλει στη συρρίκνωση τους σε τέτοιο βαθμό που να μειώνεται η ένταση των συμπτωμάτων που εμφανίζουν οι ασθενείς.

Ενα επιπλέον πλεονέκτημα του Iressa σε σχέση με τις κλασσικές χημειοθεραπείες είναι ότι παρουσιάζει ελαφρύτερες παρενέργειες, ενώ οι ασθενείς ανέφεραν βελτίωση των συμπτωμάτων τους σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της θεραπείας τους.

Το Iressa δρα αναστέλλοντας τη δράση μίας πρωτεΐνης, η οποία συμβάλλει στην ένταση του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κύτταρων και στην ανάπτυξη του όγκου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.