μεγιστη τιμη για FVC στην σπιρομετρηση | αποστημα η φλεγμονη | φυσικοθεραπεια ασθενων με τετραπληγια

ΕΟΦ: Επικίνδυνη η χρήση του Μποτόξ σε αισθητικές επεμβάσειςΜόνο για νοσοκομειακή χρήση και για τη θεραπεία ασθενειών που εμφανίζονται στα βλέφαρα, όπως ο βλεφαροσπασμός, ή ο ημισπασμός του προσώπου, θα πρέπει να χρησιμοποιείται το ιδιοσκεύασμα "Μπότοξ" το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων με αφορμή τα όσα γράφονται για την χρήση του "Μπότοξ" για αισθητικές επεμβάσεις κατά των ρυτίδων επισημαίνει ότι η χρήση του με αυτή την ένδειξη είναι παράνομη και επικίνδυνη.

Σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας του το "Μπότοξ" χορηγείται μόνο από γιατρούς, με κατάλληλη εξειδίκευση και αποδεδειγμένη εμπειρία στη θεραπεία και στη χρήση του ιδιοσκευάσματος, καταλήγει ο ΕΟΦ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.