κουρκουμας ιδιότητες | οξεια κοιλια powerpoint | βιταμινη c υπερδοσολογια | riksi mitras

Χειρουργικές επεμβάσεις on-lineΔύο χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν on-line, στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής, οι συμμετέχοντες στο 7ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ελλάδας, που έγινε στην Λάρισα.

Οι δύο καθηγητές της Ορθοπαιδικής κ. κ. Μαλίζος και Καραχάλιος που πραγματοποίησαν τις επεμβάσεις φορούσαν δύο μικροσκοπικές κάμερες, η εικόνα των οποίων μεταφερόταν δια μέσου κλειστού κυκλώματος του ΟΤΕ στην Ιατρική σχολή.

Εκεί ο καθηγητής κ. Μωραΐτης επεξηγούσε στους παρευρισκόμενους τι ακριβώς συνέβαινε στο χειρουργείο. Οι επεμβάσεις αφορούσαν μια αρθροπλαστική γονάτου και μια επέμβαση μηνίσκου.

Στο συνέδριο μίλησαν μεταξύ άλλων οι κ. κ. Κρεμαστινός και Σπύρου, ενώ η αρχική ομιλία έγινε από τον κ. Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος διάβασε ένα κείμενο σχετικά με την δημόσια υγεία που είχε γράψει πριν 20 χρόνια για το Θεσσαλικό Θέατρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.