αεροβια αθληματα | εκκολπώματα | ειλεος μεταξυ λεπτου και παχεοσ εντερου | μυης κυηση

Η Οδοντιατρική στην υπηρεσία της αισθητικήςΣε μια εποχή που η αισθητική παίζει κυρίαρχο ρόλο, η σύγχρονη Οδοντιατρική έρχεται να προσφέρει ένα ωραίο χαμόγελο σε κάθε άνθρωπο που τα δόντια του παρουσιάζουν κάποια ανωμαλία ή δεν είναι σωστά τοποθετημένα στον φραγμό.

Ο ρόλος αυτός της αισθητικής οδοντιατρικής που άπτεται όλων σχεδών των επιμέρους ειδικοτήτων της οδοντιατρικής, θα αναπτυχθεί εκτενώς στο συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα οδοντιατρικά υλικά και οι σύγχρονες μέθοδοι θεραπευτικής αποκατάστασης προσφέρουν τη δυνατότητα στον οδοντίατρο να προσφέρει στους ασθενείς του, ένα απόλυτα υγιές, λειτουργικά και αισθητικά άψογο στόμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου καθηγητού κ. Α. Κωνσταντινίδη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.