αναπνοη | αφθες στο στομα | klitorida | συμπτωματα δηλητηριασης απο αρσενικο | προγνωση μεγαλοκαρδιας

Σύστημα πληροφορικής στα εξωτερικά ιατρεία του 401 ΓΣΝΑΣε πλήρη λειτουργία τέθηκε το σύστημα πληροφορικής των Εξωτερικών Ιατρείων του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Aθηνών (ΓΣΝΑ), το οποίο ολοκληρώθηκε από την εταιρία Bull/Integris Hellas. Το σύστημα, λειτουργεί σε τριάντα περίπου Εξωτερικά Ιατρεία (Δερματολογικό, Οφθαλμολογικό, Ω.Ρ.Λ., Παθολογικό κ.α.), καθώς και στην Κεντρική Γραμματεία του 401 ΓΣΝΑ.

Το σύστημα πληροφορικής των Εξωτερικών Ιατρείων του 401 Γ.Σ.Ν., στηρίχθηκε στο εξειδικευμένο λογισμικό του Bull ATS για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και συμβάλλει ουσιαστικά στην αποτελεσματικότερη και πιο συντονισμένη λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, παρέχοντας την υποδομή για διευκόλυνση του Ιατρικού έργου, ευχερέστερες και απλούστερες διαδικασίες κίνησης και εξυπηρέτησης των ασθενών, εξαγωγή σημαντικών στατιστικών στοιχείων, για τη λήψη διοικητικών και ιατρικών αποφάσεων κ.α.

Η Bull, η οποία μετονομάστηκε πρόσφατα σε Integris Hellas AE, με παρουσία 40 χρόνων στην Ελληνική αγορά και γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.