δέκατα θερμοκρασιας | χειριστικος συζυγος | σωληνωδεςεδενωμα εντερου | φλεγμονη στο πτερυγιο αυτιου

Η ανάλυση του DNA αλλά και των τριχών στην υπηρεσία της ΔικαιοσύνηςΗ συμβολή της ανάλυσης του DNA στην καταπολέμηση του εγκλήματος, αλλά και η εξαγωγή αποδεικτικών στοιχείων για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τις τρίχες του σώματος, θα είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργαστηριακής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, που πραγματοποιείται από τις 4 έως 6 Μαίου στη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εισηγήσεις του Γάλλου ειδικού κ. Β. Σιριμέλ, από το Στρασβούργο και του Γερμανού κ. Μ. Ουλ, από το Κρατικό Εγκληματολογικό Κέντρο της Βαυαρίας, που θα έχουν ως θέμα «Οι τρίχες ως πειστήριο χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών›.

Σημειώνεται ότι η εργασία του Γερμανού ειδικού οδήγησε σε παραίτηση τον Γερμανό προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας κ. Κ. Ντάουμ, αφού η μέθοδος του κ. Ουλ απέδειξε ότι ήταν χρήστης κοκαΐνης.

Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και το διοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Ιατροδικαστικών Επιστημών και η Ελληνική Εταιρεία Τοξικολογίας, με τη συμμετοχή της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.