φαρμακευτική αγωγή για σύνδρομο raynaud | εμετοι στην εγκυμοσυνη αντιμετωπιση

Αυξάνονται οι αυτοκτονίες σε ΗΠΑ και ΑυστραλίαΤουλάχιστον 30.000 Αμερικανοί δίνουν τέλος στη ζωή τους κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οι αυτοκτονίες να είναι η όγδοη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, γιατρός κ. Ν. Σάτσερ, ενώ και στην Αυστραλία αυξάνει ανησυχητικά ο αριθμός των ανθρώπων που θέτουν τέρμα στη ζωή τους.

Κάθε χρόνο περίπου 650.000 άνθρωποι κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σάτσερ με την ευκαιρία της εθνικής εβδομάδας πρόληψης των αυτοκτονιών που θα διαρκέσει από τις 6 μέχρι τις 12 Μαϊου.

Στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο αριθμός των ατόμων που θέτουν τέρμα στη ζωή τους για διάφορες αιτίες, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα θύματα της ασφάλτου και εξακολουθεί να αυξάνεται.

Το 1975 είχαν σκοτωθεί σε τροχαία στην Αυστραλία 3689 άτομα και είχαν αυτοκτονήσει 1528. Το 1988 οι θάνατοι από τροχαία είχαν μειωθεί 53.1% και είχαν πέσει στα 1731 άτομα ενώ οι αυτοκτονίες, στο ίδιο διάστημα είχαν αυξηθεί 75.6% με αποτέλεσμα το χρόνο αυτό (το 1988) να έχουν αυτοκτονήσει 2683 άτομα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.