πονω τα δοντια μου μεταξυ των ουλων | ελκος δωδεκαδακτυλου | πόνος σστο δόντι και αλλαγή χρωματος

Ολοκληρώνεται το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείαςΣτο τελικό στάδιο της επεξεργασίας του είναι το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος, ενώ άμεσα προχωρά το σύστημα επιθεωρητών υγείας-πρόνοιας και καθορίζεται νέο καθεστώς για τις προμήθειες.

Το σχέδιο νόμου για τη δημόσια υγεία ήδη ετοιμάζεται, καθώς και το νέο πλαίσιο λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα, ενώ προχωρά και η προνιακή μεταρρύθμιση. Από την επόμενη εβδομάδα, όπως τόνισε, πιάνουν δουλειά οι περιφερειάρχες υγείας, ενώ σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα την προκήρυξη για τους μάνατζερ στα νοσοκομεία της χώρας.

Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει γίνει η αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν διοριστεί κανονικά στα νοσοκομεία. Αναφερόμενος στους Πανεπιστημιακούς γιατρούς, τόνισε ότι από την 1η Ιουνίου όσοι υπηρετούν στα δημόσια νοσοκομεία δεν θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε ιδιωτικά θεραπευτήρια ή κλινικές.

Για τις ανάγκες των νησιών ο κ. Υπουργός είπε ότι θα ενοικιαστούν άμεσα δύο αεροπλάνα, ενώ 50 νέα ασθενοφόρα βρίσκονται στην διαδικασία παράδοσης. Οταν ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε τί θα κάνει με το θέμα των γιατρών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι συνήθως αρχίζουν να υπηρετούν στο ΕΚΑΒ, αλλά μετά αποχωρούν για άλλες υπηρεσίες, είπε ότι θα δοθούν κίνητρα ώστε να παραμείνουν στο ΕΚΑΒ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.