ιντερφερονη | πνευμονοθωρακας | Νεκρό δόντι | νόσος crohn και σντιβίωση | ΑΞΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ

Νομοσχέδιο για το ΕΣΥ: τα εξής δύο.Σε δύο δόσεις θα γίνει η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, μια και πρόκειται να κατατεθούν για ψήφιση δύο νομοσχέδια, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί ακόμα το περιεχόμενό τους. Αν και κορμός της μεταρρύθμισης αποτελεί η ενοποίηση των Ταμείων, το υπουργείο επανεξετάζει την στάση του ενώ από την πλευρά των γιατρών υπάρχουν έντονες αντιδράσεις. Σε χθεσινή συνάντηση του υπουργού κ. Α. Παπαδόπουλου με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), που διήρκεσε 5 ώρες, διαπιστώθηκαν οι διαφορετικές αντιλήψεις με τις οποίες προσεγγίζουν το θέμα της μεταρρύθμισης του ΕΣΥ.

Ράμπο στα νοσοκομεία

Ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ακόμη ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα καταθέσει νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει ειδικές ομάδες ελέγχου και παρέμβασης για τα οικονομικά και διοικητικά θέματα των νοσοκομείων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.