κροταφικη αγγειιτιδα | ηπατιτιδα συμπτωματα | μυκοπλασμα πνευμονιας | καρδιαγγειακα προβληματα | υποταση

Τα Δημοτικά Ιατρεία στην πρωτοβάθμια περίθαλψηΜε το σχετικό Δελτίο Τύπου, που μας απέστειλε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, μας πληροφορεί ότι: "Σε πενήντα χιλιάδες επισκέπτες πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους τη χρονιά που πέρασε τα δύο Δημοτικά ιατρεία της πόλης μας. (το 1ο Δημοτικό Ιατρείο Κοντοπεύκου & το 2ο Δημοτικό Ιατρείο Τσακού). Τα δύο Δημοτικά Ιατρεία που πλέον αποτελούν θεσμική πραγματικότητα στο τομέα της παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Τα Δημοτικά Ιατρεία της Αγίας Παρασκευής περιλαμβάνουν τα τμήματα:

Δερματολογικό, Χειρουργικό, Ωτορινολαρυγγολογικό, Παθολογικό, Ορθοπεδικό, Γυναικολογικό, Κυτταρολογικό, Διαιτολογικό, Παιδιατρικό, Ενδοκρινολογικό, Μικροβιολογικό, Γαστρεντερολογικό, Διαβητολογικό, Ουρολογικό, Καρδιολογικό, Οστεοπόρωσης."

Ωρες λειτουργίας

Τα ιατρεία λειτουργούν καθημερινά και δέχονται με προσυνεννόηση (ραντεβού).
Δημοτικό ιατρείο Κοντόπευκου τηλ. 6000998
Δημοτικό ιατρείο Τσακού τηλ. 6547700

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.