τι ειναι η στηρωσει πως γινεται σε γατα | stigma | χαπι για διακοπη κυησης | cmv lgg

Οι γιατρίνες αυτοκτονούν περισσότεροΟι γυναίκες γιατροί, παρουσιάζουν διπλάσια πιθανότητα να αυτοκτονήσουν σε σχέση με τις γυναίκες του γενικού πληθυσμού, κάτι που δεν συμβαίνει με τους άνδρες συναδέλφους τους. Μελέτη που έγινε στο "Κέντρο Ερευνας για την αυτοκτονία" στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έδειξε μάλιστα, ότι κάποιες ιατρικές ειδικότητες κινδυνεύουν περισσότερο.

Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι ρυθμοί αυτοκτονίας στις γυναίκες ιατρούς ήταν 12,6/100.000 τα χρόνια από το 1991-1995. Την ίδια περίοδο οι ρυθμοί στο γενικό πληθυσμό ήταν 6,3. Ανάμεσα στους άνδρες, ο ρυθμός ήταν 14,28/100.000, 30% μικρότερος από το 22% του γενικού πληθυσμού.

Οι αναισθησιολόγοι είχαν 7 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αυτοκτονήσουν, οι ψυχίατροι 5, και οι γενικοί ιατροί 3,5. Την πιο μεγάλη επίπτωση, ωστόσο, παρουσίασαν οι οικογενειακοί ιατροί με 12 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα.

Ο καθηγητής John Ashton, ο οποίος διηύθυνε την έρευνα δηλώνει ότι "η δουλειά του ιατρού είναι από τη φύση της πολύ αγχωτική. Οι γυναίκες ιατροί είναι τελειομανείς και ζητούν άριστα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται πιο γρήγορα".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.