Κακωση γονατου | παθησεις καρδιας | καταγμα δακτυλου | κροταφική αρτηρίτιδα | πνευμονια συμπτωματα

Εκτός νόμου η κλωνοποίηση στη ΒρετανίαΟ υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, Αλαν Μίλμπερν, πρόκειται να ανακοινώσει ότι τους ερχόμενους μήνες θα καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο η κλωνοποίηση θα τεθεί εκτός νόμου. Οπως ανακοινώνεται σήμερα, προωθείται νομοθεσία, ώστε η Μεγάλη Βρετανία, να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα απαγορεύσει την κλωνοποίηση ανθρώπων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ιντιπέντεντ".

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους και τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί όσον αφορά την τεχνολογία της γενετικής, προσθέτει η εφημερίδα.

Μέχρι σήμερα την τεχνική της κλωνοποίησης μπορούν να χρησιμοποιούν οι επιστήμονες αφού λάβουν ειδική άδεια. Μολονότι μέχρι τώρα η "παραγωγή" ανθρώπων μέσω κλωνοποίησης απαγορευόταν από την Αρχή Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, η πολιτική αυτή θα μπορούσε να ανατραπεί οποιαδήποτε στιγμή και να δοθεί η άδεια για κάτι τέτοιο. Το υπουργείο πιστεύει οτι ο μοναδικός τρόπος για να διασφαλιστεί οτι δεν θα γίνει ποτέ κλωνοποίηση είναι να απαγορευτεί πλήρως.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.