κρυοσφαιριναιμία | εμβολιο για φυματιωση | σπυρακια απο αγχος αντιμετωπιση | αμυγδαλιτιδα ιωση

Αντιμετωπίζεται το πρόβλημα με τους φαρμακοποιούς στη ΚαβάλαΠιστώσεις ύψους 2 δις. δραχμών θα διατεθούν για την κάλυψη των δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δικαιούχων του Δημοσίου της Καβάλας, προκειμένου να μη διακόψει όπως έχει προειδοποιήσει, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος του Νομού, την επί πιστώσει παροχή φαρμάκων σε εργαζόμενους και συνταξιούχους του Δημοσίου.

Σύμφωνα με την Νομαρχία, στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης τόσο των φαρμακοποιών όσο και των ασφαλισμένων, έχει αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που καθημερινά ασχολούνται με τον έλεγχο των συνταγών και των δαπανών προμήθειας φαρμάκων, με αποτέλεσμα να προωθούνται το ταχύτερο δυνατό τα αναγκαία δικαιολογητικά στην υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων που υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών.

Η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Καβάλας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτατη διεκπεραίωση και διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων, δίχως όμως, αυτό να επιτυγχάνεται πάντοτε, δεδομένου ότι παρατηρείται χρονική υστέρηση στην οριστική έγκριση των δαπανών από την Υπηρεσία Εντελλομένων, η οποία, όμως δεν ανήκει στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.