λοιμωξη σταφυλοκοκκου σε σπονδυλο | νευροβλαστωμα | εχινοκοκκος θεραπεια | υπερμετρωπια συμπτωματα | πρησενημυτη

Tα πρώτα γενετικά μεταλλαγμένα γουρουνάκιαΤη γέννηση των πρώτων γενετικά μεταλλαγμένων γουρουνιών, ανακοίνωσε η εταιρία βιοτεχνολογίας PPL Therapeutics Plc., η οποία μαζί με το Ινστιτούτο Ρόσλιν δημιούργησαν το 1996 τη Ντόλι, το πρώτο κλωνοποιημένο θηλαστικό.

Το κάθε ένα από τα πέντε γουρουνάκια φέρει ένα ξένο "γενετικό σημειωτή" που τοποθετήθηκε στη δομή του DNA τους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας που ίσως μια ημέρα οδηγήσει στην παραγωγή γενετικά μεταλλαγμένων οργάνων χοίρων που θα χρησιμοποιούνται στις μεταμοσχεύσεις.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας επισημαίνεται πως η γέννηση των ζώων αυτών αποτελεί ένα συμπληρωματικό βήμα της γέννησης, πέρυσι, των πρώτων γενετικά μεταλλαγμένων χοίρων, "γιατί αυτή τη φορά τα γουρουνάκια δημιουργήθηκαν από κύτταρα που ήταν γενετικά μεταλλαγμένα".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.