μεγακολο τι ειναι | η ουσια της ομοιοπαθητικης βυθουλκας βιβλιο | μεσο νευρο

Αυξάνονται και πληθύνονται οι κινέζοιΣε 1,265 δις ανέρχονται οι κάτοικοι της Κίνας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν η μεγαλύτερη που έχει διοργανωθεί ποτέ στον κόσμο. Ο πληθυσμός στην Κίνα αυξήθηκε κατά 132,15 εκατ. κατοίκους, ή κατά 11,66%, σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 1990, όπως ανακοίνωσε ο κ. Ζου Ζιτσίν, αντιπρόεδρος της ειδικής επιτροπής της πέμπτης απογραφής από την εποχή της ίδρυσης του κομμουνιστικού κράτους της Κίνας, το 1949.

Από την απογραφή του 1990 ο πληθυσμός της Κίνας αυξανόταν κατά μέσο όρο με ρυθμό 12,79 εκατ. κατοίκους τον χρόνο, δηλ. κατά 1,07%. Ο ρυθμός αυτός είναι κατά 0.4% μικρότερος από τον ρυθμό αύξησης του πληθυσμού στη δεκαετία του '80, "γεγονός που αποδεικνύει πως η πολιτική για τον έλεγχο των γεννήσεων εστέφη από επιτυχία", τόνισε ο Ζου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.