μη γονοκοκκικη ουρηθριτιδα τετρακυκλινη | τι ειναι το amplation

Μαραθώνια επέμβαση διαχωρισμού σιαμαίων στη ΣιγκαπούρηΥστερα από 90 ώρες μίας λεπτής και άκρως επικίνδυνης επέμβασης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη, κατόρθωσαν να χωρίσουν με επιτυχία, τα δύο σιαμαία κοριτσάκια που ήταν ενωμένα στο κεφάλι. Η εγχείρηση όμως συνεχίζεται για να καλυφθούν τα κρανία τους, ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο.

"Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια. Θα πρέπει να τελειώσει αργά το μεσημέρι. Ο διαχωρισμός τους έχει ολοκληρωθεί και παρά την πολύωρη εγχείρηση τα δύο κοριτσάκια από το Νεπάλ είναι πολύ καλά στην υγεία τους ", τόνισε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Περισσότεροι από δέκα γιατροί, αναισθησιολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, νευροχειρούργοι και νευρολόγοι, συμμετέχουν σε αυτήν την πολύπλοκη και δύσκολη εγχείρηση, αλλάζοντας βάρδιες κάθε έξι ώρες.

Οι δύο μικρές, που θα γίνουν έντεκα μηνών αύριο Δευτέρα, έφτασαν στη Σιγκαπούρη από τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από σύσταση γιατρού της πατρίδας τους. Οι γονείς τους τις ονόμασαν Γκάνγκα και Τζαμούνα από τους δύο ιερούς ποταμούς της Ινδίας.

Για να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης και διαμονής της οικογένειας στη Σιγκαπούρη συγκεντρώθηκε από δωρεές το ποσό των 360.000 δολαρίων, ενώ οι γιατροί προσφέρθηκαν δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.