λιποθυμικό επεισόδιο μετα την ουρηση | στέρνο | φλεγμονη εντερου αιτια | παγκοσμιος ιατρικος συλλογος | cmv igg

Επιτυχής διαχωρισμός σιαμαίωνΤην 1η Σεπτεμβρίου οι επιστήμονες του Νοσοκομείου Παίδων του Μαϊάμι είχαν τολμήσει και πετύχει το διαχωρισμό σιαμαίων από το Περού. Η χειρουργική επέμβαση είχε διαρκέσει τότε 12 ώρες. Σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά, η κατάσταση της υγείας και των δύο βρεφών εξελίσσεται ικανοποιητικά και οι γιατροί επέτρεψαν την επιστροφή στην πατρίδα τους. Τα δύο αγοράκια γεννήθηκαν ενωμένα στην περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων, πριν από ένα χρόνο στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα. Οι παιδοχειρουργοί του Νοσοκομείου Παίδων του Μαϊάμι ανέλαβαν αφιλοκερδώς τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση του διαχωρισμού τους. Το δυσκολότερο μέρος της επέμβασης ήταν η ευθυγράμμιση των εξωτερικών γεννητικών οργάνων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.