απο θερμοκρασια εχεις δέκατα | πονος στο εντερο | οξεια παγκρεατιτιδα νερο στο σωμα

Η αισθητική πλαστική επέμβαση δεν είναι ντροπήΟι μέρες στις οποίες οι άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν κάποια αισθητική πλαστική επέμβαση, εξαφανίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα και εμφανίζονταν μετά από λίγο καιρό με νέο πρόσωπο, φαίνεται να εκλείπουν σιγά σιγά, καθώς όλο και περισσότερα άτομα δηλώνουν ότι δε θα ένιωθαν ντροπή αν γινόταν γνωστό στον κοινωνικό τους περίγυρο ό,τι έχουν κάνει μία τέτοια επέμβαση.

Στην έρευνα που πραγματοποίησε η Αμερικανική Εταιρία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής βρέθηκε ότι το 79% των ανδρών και των γυναικών στις ΗΠΑ δε νιώθουν ντροπή όταν άτομα, εκτός του οικογενειακού και φιλικού τους περιβάλλοντος, γνωρίζουν ό,τι έχουν κάνει κάποια επέμβαση για αισθητικούς λόγους.

Από τα 1000 άτομα που πήραν μέρος στην έρευνα, το 34% των γυναικών δήλωσε ότι θα το σκεφτόταν να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση τώρα ή στο μέλλον, ποσοστό που αυξήθηκε κατά 3% σε σχέση με το ποσοστό από την αντίστοιχη μελέτη του 2001.

Το ποσοστό των ανδρών που θα σκεφτόταν μία αισθητική πλαστική επέμβαση είναι μικρότερο και φτάνει το 19%, σημειώνοντας μείωση κατά μία ποσοστιαία μονάδα, σε σχέση με την αντίστοιχη μελέτη του 2001.

Και ενώ η πλειοψηφία των Αμερικανών δε σκέφτεται να "κάνει πλαστική", την εγκρίνει το 57% των γυναικών και το 53% των ανδρών. Η ηλικιακή ομάδα που φαίνεται να εγκρίνει περισσότερο τις πλαστικές είναι η ομάδα 45-54 ετών, με ποσοστό 60%, ενώ στη νεώτερη ηλικιακή ομάδα 18-24 το ποσοστό αυτό φτάνει το 48%.

Οι νεώτερες ηλικιακές ομάδες είναι αυτές μάλιστα που δε θα ήθελαν να γνωρίζουν τρίτοι, με ποσοστό 34%, ό,τι έχουν κάνουν πλαστική επέμβαση. Στα άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 65 ετών το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνά το 13%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.