εφταδυμα | πολφιτιδα δοντιου | σιροπι ξηρο βηχα | σκωληκοειδιτιδα | καυσαλγία γλώσσας θεραπεια | συριγγιο ουλα

Υπηρεσία Προγραμματισμού Ιατρικής Επίσκεψης στο ΙΚΑ ΠατησίωνΤο ΙΚΑ ξεκίνησε τη λειτουργία της Υπηρεσίας Προγραμματισμού Ιατρικής Επίσκεψης στο ΙΚΑ Πατησίων (τηλέφωνο 184), στο πλαίσιο της επέκτασης της εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ζήτησης Ιατρικών Υπηρεσιών.

Η λειτουργία του συστήματος θα συμβάλλει αποτελεσματικά στη γρήγορη εξυπηρέτηση των δικαιούχων περίθαλψης της Μονάδος που ανέρχονται σε 120.000, στην αποσυμφόρηση και στη δημιουργία ευπρεπούς εικόνας σε αυτή.

Μέσω του συστήματος οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό της επιλογής τους, την ημέρα και την ώρα που οι ίδιοι επιθυμούν, καθώς η νέα Μονάδα στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη και αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και την ικανοποίηση των αιτημάτων για ραντεβού των ασφαλισμένων.

Το σύστημα λειτουργεί σε 11 Μονάδες Υγείας στην Αθήνα και σε 5 στη Θεσσαλονίκη και μέχρι σήμερα μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Ζήτησης Ιατρικών Υπηρεσιών έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.000.000 ραντεβού σε τέσσερις μονάδες του Λεκανοπεδίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.