τι τρως οταν εχεις διαρροια | συχνουρία σε γυναίκες | φυσιολογικες τιμες αυστραλιανου αντιγονου

Κλείνουν έξι Νοσοκομεία τον Αύγουστο. Αλλάζουν χαρακτήρα, απαντά ο ΥπουργόςΣύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο Έθνος της Κυριακής, τον Αύγουστο προωθείται η κατάργηση ή συγχώνευση νοσοκομείων, ενώ είναι ήδη έτοιμο το σχέδιο για να ενταχθούν σε κινητικότητα διοικητικοί και ιατρικό προσωπικό (1.342 εργαζόμενοι από σύνολο 1.867). Τα Νοσοκομεία που αφορά η ρύθμιση είναι:

  1. Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών)
  2. Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων
  3. Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο (Η Αγία Ελένη)
  4. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Πολυκλινική)
  5. Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφαλείας της Εργασίας
  6. Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Αμαλία Φλέμινγκ)

Στο πιθανό σενάριο προβλέπονται καταργήσεις ή συγχώνευσεις: το Λοιμωδών θα παραμείνουν οι 90 από τους 395 εργαζομένους και θα μετατραπεί σε πολυϊατρείο του ΕΟΠΥΥ. Το Σπηλιοπούλειο θα μετατραπεί σε Παθολογικό Ξενώνα ανακουφιστικής φροντίδας. Το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων και το Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακος θα καταργηθούν.

Ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι στο σχέδιο που του έχει παρουσιάσει η σχετική υπηρεσία δεν κλείνουν νοσοκομεία αλλά αλλάζουν χαρακτήρα. «Δεν θα είναι γενικές κλινικές, θα είναι κέντρα υγείας εξυπηρετώντας χιλιάδες κόσμο κάθε ημέρα».

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.