πολυ βαρη ελκως και γασροαργια συμτωματα | καφε κυλιδα κατω απτο ματι | ακροαστικα πως περνανε

Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα για τον ΚαζαντζίδηΣυνεχίζεται ο διαγνωστικός έλεγχος του Στέλιου Καζαντζίδη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται στα μέσα της επομένης εβδομάδας. Ο μεγάλος τραγουδιστής πήγε στο Ιατρικό την προηγούμενη Πέμπτη το μεσημέρι νοιώθοντας καταβολή δυνάμεων και παρουσιάζοντας απώλεια σωματικού βάρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Care γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων εντός των επομένων ημερών για να μπορέσει ο κ. Καζαντζίδης να βγεί την Μ. Πέμπτη και να κάνει Πάσχα στο σπίτι του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.