πολυποδας στομαχι | φυσημα καρδιας και καπνισμα | μυς πλατης | σπονδυλολίσθηση εναλλακτικες θεραπειες

Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα από το πρόγραμμα e- ppocratisΜε επιτυχία έληξε το τετράμηνο πιλοτικό πρόγραμμα της τηλε-ιατρικής υπηρεσίας e-ppokratis, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 101 ασθενείς, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας Open TEC. Στο πιλοτικό πρόγραμμα συμμετείχαν γιατροί όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, νευρολόγοι, ψυχίατροι, παθολόγοι, καρδιολόγοι, καθώς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Ως σημεία εξέτασης επιλέχθηκαν απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές, όπου οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα ιατρικής φροντίδας, όπως η Πορταριά Πηλίου, μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα, και τουριστικά μέρη, όπου τα περιστατικά υγείας πολλαπλασιάζονται κατά τους θερινούς μήνες όπως το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο βαθμός αποδοχής της υπηρεσίας τόσο από τους συμβαλλόμενους γιατρούς όσο και από τους ασθενείς τους ήταν μεγάλος και παρατηρήθηκε έντονο ενδιαφέρον στην καθημερινή λειτουργία του συστήματος.

Σκοπός του πιλοτικού προγράμματος ήταν ο έλεγχος της σωστής λειτουργίας της υπηρεσίας e-ppokratis μέσα από τις πραγματικές συνθήκες εργασίας. Ελέγχθηκε δηλαδή η κύρια βάση της υπηρεσίας, το Κέντρο Εποπτείας και ’μεσης Επέμβασης (ΚΕΚΑΕ), και παράλληλα εξετάσθηκε η λειτουργία της κατανομής των μετρήσεων και αντίστοιχα η ενεργοποίηση των καταστάσεων συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος έγινε έλεγχος της σωστής λειτουργίας των τηλεμετρικών συσκευών, σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των ασθενών υπό παρακολούθηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.