ατυπη πνευμονια συμπτωματα | πως γινεται η ορθοσκοπηση | ποσα γραμμαρια ειναι μια θερμιδα

Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για το ΙΑΣΩΥψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσιάζει ο όμιλος ΙΑΣΩ, καθώς τα προ φόρων κέρδη για το δίμηνο της τρέχουσας χρήσης ανέρχονται σε 793 εκατομμύρια δρχ, παρουσιάζοντας αύξηση 35%. Οι ρυθμοί αυτοί αναμένονται να συνεχιστούν, καθώς ήδη υλοποιείται το επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου ύψους 100 δισ. δρχ.

Σε αυτό το πρόγραμμα εντάσσονται μεταξύ άλλων η επέκταση του ΙΑΣΩ, ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του ΗΡΑ, η δημιουργία δικτύου διαγνωστικών κέντρων στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Ο κύκλος εργασιών το δίμηνο της τρέχουσας χρήσης έφτασε τα 2,788 δισ. δρχ. έναντι 2,665 δισ. δρχ. το αντίστοιχο διάστημα του 2000, ενώ τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 793 εκατ. δρχ. από 588 εκατ. δρχ. που ήσαν το δίμηνο του 2000.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.