αποκολληση | φτερουγισματα | μυοσκελετικο συστημα | σχιζοφρενεια θεραπεια

Οι μηχανισμοί ανάπτυξης του καρκίνου, το κλειδί για τη θεραπεία τουΗ μελέτη των μηχανισμών που οδηγούν στη μετατροπή των φυσιολογικών κυττάρων σε καρκινικά, θα δώσει σημαντικά στοιχεία για την ανάπτυξη νέων θεραπειών κατά της νόσου, σύμφωνα με τους επιστήμονες που θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο κατά του Καρκίνου που θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκόβη.

Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι όλα τα είδη καρκίνων οφείλονται σε βλάβες σε γονίδια που ελέγχουν σημαντικές λειτουργίες των κυττάρων, όπως την διάρκεια ζωής τους και την κυτταρική διαίρεση.

Στη Σκοτία, περίπου 26.000 άτομα υποφέρουν από καρκίνο και οι 15.000 από αυτούς τελικά πεθαίνουν από την ασθένεια. Στις γυναίκες το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας έχει πλέον ο καρκίνος των πνευμόνων, ενώ το ποσοστό καρκίνων του δέρματος για ηλικίες κάτω των 40, έχει τριπλασιαστεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.