ΆΝΤΡΑΣ γεννά γυναίκα τικτει | εμβολιο φυματιωσης τιμη | ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ | παιδικεςασθενιες

Ανακλήθηκε η άδεια εγκατάστασης ραντάρ στη ΘάσοΑνακλήθηκε η άδεια εγκατάστασης ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που επρόκειτο να γίνει στο Υψάριο όρος της Θάσου. Τη σχετική απόφαση πήρε ομόφωνα το νομαρχιακό συμβούλιο Καβάλας, το οποίο έκρινε πως είναι αναρμόδιο να γνωμοδοτήσει τελεσίδικα για ένα τέτοιο θέμα και ουσιαστικά "ρίχτηκε το μπαλάκι" στα υπουργεία Μεταφορών-Επικοινωνιών και ΠΕΧΩΔΕ.

Περίπου πριν από τρία χρόνια το νομαρχιακό συμβούλιο Καβάλας είχε πάρει απόφαση για την εγκατάσταση του ραντάρ στο συγκεκριμένο ορεινό χώρο του νησιού, με την προϋπόθεση να τηρούνται όλοι οι όροι και ιδιαίτερα εκείνοι της προστασίας του περιβάλλοντος.

Παράγοντες και φορείς της Θάσου που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, υποστήριξαν πως η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις. Υστερα από την τελευταία απόφαση του νομαρχιακού συμβουλίου, μένει μετέωρη η εκτέλεση του έργου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.