διακοπη εγκυμοσυνης | ερπης στο δοντι | εξεταση γλυκοζης | τρανσαμιναση | γοητευτικη γυναικα

Nέα επεισόδια στη Θάσο για το ραντάρΕπεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Θάσου μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων του νησιού που προσπαθούσαν να εμποδίσουν την αποβίβαση μελών τεχνικών συνεργείων της ΥΠΑ, που θα τοποθετούσαν ραντάρ στο βουνό Υψάριο του νησιού.

Στην συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι ``κατέλαβαν`` το Υψάριο όρος, ενώ ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά των ραντάρ, κ. Σ. Χατζησταματίου , δήλωσε ότι ο λαός της Θάσου , δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την τοποθέτηση των ραντάρ από την ΥΠΑ στο Υψάριο όρος.

Την άρνηση και την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση και λειτουργία των ραντάρ στη Θάσο, έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οικολογικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, τουριστικοί πράκτορες, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, νοικιαζόμενων δωματίων, επιστημονικές οργανώσεις, σύλλογοι και οι κάτοικοι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.