λειχηνες θεραπεια | αρρυθμια | ru486 κοστος | Σύνδρομο Sjogren, κλπ) | τι ειναι ο ακρωτηριασμοσ

Οι παιδικοί σταθμοί στους ΔήμουςΑποφασισμένη να προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου με τον οποίο μεταφέρονται οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στην αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι η υπουργός ανάπτυξης κ. Β. Παπανδρέου, παρά την απόφαση της τελευταίας έκτακτης συνεδρίασης της ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων ΤΕΔΚΝΑ.

Η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Αττικής είχε ζητήσει από το υπουργείο παράταση της προθεσμίας η οποία λήγει στις 31 Μαρτίου προκειμένου να μελετηθεί και υπολογιστεί το κόστος λειτουργίας των παιδικών σταθμών ώστε να καταβληθούν από το υπουργείο και τα απαραίτητα κονδύλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΠΕΣΔΔΑ, όμως ο περιφερειάρχης Αθηνών, Μ. Κυριακίδης θα προχωρήσει στην έκδοση διαπιστευτικών πράξεων μεταβίβασης αρμοδιοτήτων στους δήμους όπως προβλεπόταν από το υπουργείο.

Παράλληλα, το υπουργείο θα προχωρήσει στην κατανομή κονδυλίων στους Δήμους για τους παιδικούς σταθμούς με βάση το κόστος λειτουργίας και τον αριθμό των παιδιών. Το συγκεκριμένο ποσό ανέρχεται σε 30 δισ. έναντι 22 δισ. δρχ. που κατεβλήθησαν πέρυσι και αντιστοιχεί πάντα σύμφωνα με το υπουργείο σε 700.000 δρχ. για κάθε παιδί, ποσό που θεωρείται ανταγωνιστικό με το αντίστοιχο ποσό που διατίθεται από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.