ρηξη μητρας σε μεγαλη ηλικια | mmr και καταρροη παρενεργειες | θεραπεία γαστριτιδας σε σκύλο | χαμηλη πιεση

Το κάπνισμα απειλή για τον Τρίτο ΚόσμοΟι ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα θα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στις αναπτυσσόμενες χώρες μέσα στα επόμενα 20 χρόνια και αναμένεται να ξεπεράσουν σε αριθμό ακόμα και τους θανατους από AIDS, επισημαίνεται σε κυβερνητική έρευνα του Ινστιτούτου Επιστημών Εξέλιξης (Institute of Development Studies), στο Σάσσεξ της Μ. Βρετανίας.

Η έρευνα προβλέπει ότι μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες, 8,5 εκατομμύρια άνθρωποι το χρόνο θα πεθαίνουν εξαιτίας του καπνίσματος, στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ενα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο είναι καπνιστές και οι ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα προκαλούν 3,5 εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο.

Κι ενώ αυτή τη στιγμή, το κάπνισμα αποτελεί πρόβλημα των αναπτυγμένων και πλούσιων χωρών, το 2020 προβλέπεται ότι τα 3/4 των θανάτων που σχετίζονται με το κάπνισμα θα παρατηρείται στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.