φυσιολογικη θερμοκρασια γατας | κυστη στα δοντια | υπερθυρεοειδισμός συμπτώματα

Απαισιοδοξία για τον αφθώδη στη ΒρετανίαΟ αφθώδης πυρετός θα εξελιχθεί σε μια "επιζωοτία τεραστίων διαστάσεων" στη Βρετανία και ο αριθμός των εστιών στη χώρα μπορεί να φτάσει τις 4.000 μέχρι τον Ιούνιο από τις 480 που είναι σήμερα, επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών 70 νέες εστίες --αγροκτήματα και σφαγεία-- θα εντοπίζονται καθημερινά, σε όλη τη Βρετανία, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Στο μεταξύ, η κυβέρνηση αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να θανατωθούν όλα τα υγιή ζώα που ζουν σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από τα αγροκτήματα που έχουν πληγεί από την επιζωοτία.

Στη Γερμανία, οι υπουργοί Γεωργίας των ομόσπονδων κρατιδίων ζήτησαν από την κυβέρνηση να επιτρέψει των εμβολιασμό των ζώων που κινδυνεύουν από τον αφθώδη πυρετό, παρά τις εμπορικές επιπτώσεις που θα έχει κάτι τέτοιο, αφού το κρέας των ζώων που έχουν εμβολιαστεί δεν μπορεί να πουληθεί.

Το ένα μετά το άλλο τα γερμανικά κρατίδια αποφασίζουν την απαγόρευση των σχολικών εκδρομών σε περιοχές της Ευρώπης που έχουν πληγεί από την επιζωοτία. Οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι απαγόρευσαν από σήμερα τη μεταφορά ζώων με τρένο εξαιτίας του αφθώδους πυρετού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.