αυστραλιανο αντιγονο | αντιβίωση πόσες μέρες | σημειο θυρεοειδους | β χοριακη αγορι η κοριτσι

Αυστηρά μέτρα στις ΗΠΑ για τον αφθώδη πυρετόΑυστηρά προληπτικά μέτρα για να αποφευχθεί η εμφάνιση κρούσματος αφθώδους πυρετού, έχουν αρχίσει να λαμβάνουν οι κτηνοτρόφοι και οι αρχές στις ΗΠΑ. Στη Νέα Υόρκη, οι αρχές προειδοποίησαν τους κτηνιάτρους να επαγρυπνούν για την εμφάνιση συμπτωμάτων της ασθένειας. Στο διεθνές αεροδρόμιο Κένεντι, ένα από τα πιό πολυσύχναστα τράνζιτ στον κόσμο, οι έλεγχοι στα ζώα έχουν ενταθεί.

Στις αγροτικές περιοχές στις κεντρικές πολιτείες της χώρα, όπως στο Γουϊνσκόνσιν, οι αρχές ζήτησαν από εκείνους που είχαν επισκεφθεί τη Βρετανία μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες να αποφεύγουν τις φάρμες και τους ζωολογικούς κήπους.

Μάλιστα, το άλογο κούρσας Σεγκρεγκέισον Λέιν, που επρόκειτο να συμμετάσχει σε αγώνες στη Βρετανία στις 15 Μαρτίου, παρέμεινε δεμένο στο στάβλο του. Στις ΗΠΑ, που διαθέτουν την πλέον βιομηχανοποιημένη αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή στον κόσμο, δεν έχει εμφανισθεί ούτε ένα κρούσμα αφθώδους πυρετού τα τελευταία 70 χρόνια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.