τραυματισμος γλωσσας απο δοντι | γυναικες | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | χλαμυδια πνευμονιας

500.000 ζώα θύματα του αφθώδη στη ΒρετανίαΠερίπου 500.000 ζώα είναι πιθανό να θανατωθούν στην Βρετανία εξαιτίας της επιζωοτίας του αφθώδους πυρετού, δήλωσε ο επικεφαλής της Βρετανικής Κτηνιατρικής Επιτροπής, κ. Τζιμ Σκούνταμορ. Στα ζώα αυτά περιλαμβάνονται και τα 241.000 που έχουν ήδη σφαγιαστεί από τις 19 Φεβρουαρίου όταν εκδηλώθηκε η ασθένεια.

Επιπλέον, περίπου 200 έως 300.000 υγιή ζώα θα πρέπει να σφαγιαστούν για προληπτικούς λόγους, στο πλαίσιο των δραστικών μέτρων που έλαβε το υπουργείο Γεωργίας, διευκρίνισε ο κ. Σκούνταμορ.

Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε πως όλα τα πρόβατα και οι χοίροι που δεν έχουν προσβληθεί από τη νόσο, αλλά βρίσκονται σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από τις εστίες αφθώδους πυρετού στις περιοχές Κούμπρια, Νταμφρίς και Γκάλογουέι (Σκωτία) θα θανατωθούν για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, όπως αναφέρονται σήμερα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο συνολικός αριθμός που θα σφαγιαστούν μπορεί να φτάσει και το ένα εκατομμύριο.
Μέχρι σήμερα, οι εστίες αφθώδους πυρετού σε όλη τη χώρα είχαν φτάσει τις 256.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.