ελλειψη νατριου στον οργανισμο | ανεμογκαστρι σε γυναικα | επιπλοκες καισαρικης | οστα λεκανης

Tραγούδια Ελπίδας για τα παιδιά από τη Δέσποινα ΒανδήΣυναυλία, δίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 23/3 η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή. Τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" και στο Ιδρυμα για το Παιδί και την Οικογένεια.

Οπως είναι γνωστό στόχος του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ", μετά τη δημιουργία της Μονάδας Mεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" και την ίδρυση του Ξενώνα, όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και οι οικογένειές τους μέχρι την αποθεραπεία τους, είναι η δημιουργία του Πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" (Μικράς Ασίας 46, Γουδί), στα δισκοπωλεία Virgin Megastore και μέσω INTERNET στο www. virginmega.gr.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.