σκωληκοειδίτιδα | γενικες εξετασεις αιματος | σημεια πατουσας σπληνα | ιντερψερονη

Κόντρα για τη ρύπανση στην ΚαβάλαΟ νομάρχης Καβάλας κ. Θ Καλλιοντζής, απαντώντας στις δηλώσεις του καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ κ. Θ. Θεοφανίδη, παραδέχθηκε μεν πως υπάρχει πρόβλημα με τη ρύπανση στην Καβάλα, αλλά δεν μπορεί να αποδεχτεί τα αποτελέσματα έρευνας που δεν προέρχεται από κάποιο επίσημο φορέα.

Ο κ. Θεοφανίδης είχε δηλώσει ότι η Καβάλα έρχεται πρώτη σε εθνικό επίπεδο σε θανάτους από καρκίνο, καρδιοπάθειες και πνευμονολογικά νοσήματα, θεωρώντας ως κύρια αιτία τη βιομηχανική ρύπανση.

Ο κ. νομάρχης επισήμανε ότι στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να προσκομιστεί από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προμελέτη, σχετικά με τη ρύπανση του περιβάλλοντος, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Τέλος ανέφερε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες των μελετών της περιμετρικής οδού της πόλης και στα τέλη του χρόνου θα δημοπρατηθεί το πρώτο τμήμα της και σύντομα θα ολοκληρωθεί και η μελέτη του επόμενου τμήματος. Το έργο αυτό θα συντελέσει στην ανακούφιση του οδικού δικτύου της πόλης από τη διέλευση μεγάλων τροχοφόρων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.