απονευρωση | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | αρρυθμιες | ανατομια εγκεφαλου εικονες

Πρόβλεψη στα Σπάτα για τα άτομα με ειδικές ανάγκεςΣειρά παρεμβάσεων σε όλους τους χώρους του νέου διεθνούς αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" έκανε ειδική επιτροπή, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στις υπηρεσίες του αεροδρομίου. Οριοθετήθηκαν επίσης και οι ειδικές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Εχει τοποθετηθεί κατάλληλος οδηγός τυφλών και μερικώς βλεπόντων ατόμων με ανάγλυφη υφή και έντονη χρωματική αντίθεση από το πεζοδρόμιο του κτιρίου μέχρι τα γκισέ του αεροσταθμού και των ειδικών χώρων αναμονής.

Για όσους κινούνται με αναπηρικά καροτσάκια και άτομα μικρού ύψους υπάρχουν δύο ειδικά γκισέ. Εχει τοποθετηθεί καθοδηγητική σήμανση (αναπηρικό σήμα) σε όλους τους χώρους διακίνησης και αναμονής επιβατών.

Μεταξύ άλλων έχουν τοποθετηθεί χαμηλά καρτοτηλέφωνα και ειδικά κειμενοτηλέφωνα για κωφούς, οπτικό σύστημα προειδοποίησης κωφών σε περίπτωση συναγερμού και οι ανακοινώσεις γίνονται και οπτικά μέσω ειδικών ηλεκτρονικών πινάκων.

Εχει γίνει στους χώρους υγιεινής χρωματική διαφοροποίηση στις κάσες - φύλλα των κουφωμάτων. Τέλος, βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης η διαρρύθμιση 30 χώρων υγιεινής για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.