καλα στερνα τι σημαινει | ανατομια αιδίου | στιγμα τι ειναι | φυσιολογικη θερμοκρασια νεογνου | φατνιο

ΟΓΑ: Εκπληξη για την απόφαση των φαρμακοποιώνΕκπληξη εκφράζεται από το διοικητή του ΟΓΑ κ. Γ. Μουτσόπουλο για την απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, να μη χορηγούν τα μέλη του φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, λόγω δήθεν οφειλών του ΟΓΑ στους φαρμακοποιούς.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΟΓΑ επισημαίνεται ότι ο οργανισμός έχει καταβάλει στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας για τη δαπάνη φαρμάκων για συνταγές Δεκεμβρίου 2000 11 δις δρχ. και για τη δαπάνη φαρμάκων για συνταγές Ιανουαρίου 2001, 6,6 δις. Δρχ.

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση μέχρι τις 11/4 θα έχει καταβληθεί και η δαπάνη φαρμάκων για συνταγές Φεβρουαρίου 2001, η οποία ανέρχεται σε 7,8 δις. δρχ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.