εμβολιο πνευμονιοκοκκου 2017 παρενεργειες | οροαρνητικη αρθριτιδα | πυρετος μετα απο αντιτετανικο

Αυξημένη η επίπτωση των καρδιαγγειακών νόσων στη ΚαβάλαΠροβληματισμένοι είναι οι γιατροί του ΕΣΥ στη Καβάλα, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια οι θάνατοι από καρδιακές ανακοπές κυμαίνονται από 10 έως 15 ανά μήνα, αριθμός πολύ μεγάλος, σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές μελέτες και με βάση τον πληθυσμό της Καβάλας (μόνο της πόλης).

Τον Φεβρουάριο όπως προκύπτει από επίσημα στατιστικά στοιχεία που έδωσε ο δήμος, πέθαναν από καρδιαγγειακά νοσήματα 21 άτομα, από εγκεφαλικά 14 και από διάφορες μορφές καρκίνου 9 άτομα, από το σύνολο των 55 θανάτων που καταγράφηκαν από το Ληξιαρχείο της Καβάλας. Μόνο πέντε άτομα κατέληξαν από γεροντικό μαρασμό.

Παρά τις προσπάθειες των καρδιολόγων, οι οποίοι έχουν άμεση συνεργασία με το Ελληνικό Καρδιολογικό Κέντρο, αλλά και με άλλους κρατικούς παρεμφερείς οργανισμούς, οι ασθένειες αυτές εξακολουθούν να έχουν - δυστυχώς - την πρώτη θέση στα θανατηφόρα συμβάντα κάθε μήνα στην Καβάλα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.