εγωισμoς στoυς ανδρες | καρκινος λεπτου εντερου συμπτωματα | συμπτωματα ασθματος σε ενηλικες | δακτυλοσκόπηση

Για εσωτερική ηρεμία και απόλαυσηΤο τσάι αποτελεί το πιο δημοφιλές αφέψημα και καταναλώνεται ευρέως σε όλες τις χώρες του κόσμου. Πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι εκτός από το μαύρο τσάι, που είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες, υπάρχει και το πράσινο τσάι που παράγεται στην Κίνα και είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες.

Η LIPTON, πρωτοπόρος στο τσάι, παρουσίασε χθές, σε μια ιδιαίτερα 'χαλαρωτική' εκδήλωση, ένα νέο της προϊόν από πράσινο τσάι, το οποίο ονομάζεται 'Tchae'. Το Tchae μπορείτε να το απολαύσετε σε δύο ξεχωριστές γεύσεις, Mint και Orient, για ευχάριστες αποδράσεις.

Η LIPTON σας προσκαλεί να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύστε την απόλυτη ηρεμία σε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Το νέο της προϊόν προτείνει ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής, με περισσότερες στιγμές χαλάρωσης.

Το πράσινο τσάι έχει λεπτή γεύση και θεωρείται ιδιαίτερα ελαφρύ. Το άρωμά του φτιάχνει τη διάθεση και προκαλεί μια γενικότερη ευεξία στον οργανισμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πολλά γνωστά αρώματα έχουν σα βάση τους το πράσινο τσάι.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το τσάι αναπληρώνει τα αντιοξειδωτικά που ξοδεύει ο οργανισμός, όταν είναι σε κατάσταση υπερβολικού άγχους. Ετσι σας απελευθερώνει από την ένταση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση και την ενεργητικότητά σας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.