αρρωστιες σκυλων συμπτωματα | στενωση εντερου χειρουργειο | πνευμονια | οισοφαγος | ελκος εντερου συμπτωματα

Το σεξ είναι απόλαυση και για τους ΑμερικάνουςΗ μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών στην Αμερική απολαμβάνει πραγματικά το σεξ, ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, στο πλαίσιο πανεπιστημιακής μελέτης που χρηματοδοτήθηκε απο τη φαρμακευτική εταιρεία που παράγει το σκεύασμα "Βιάγκρα".

Οι ερευνητές που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν οτι ξεπεράστηκαν οι αρχικές προσδοκίες που είχαν, καθώς αρχικά εκτιμούσαν οτι οι Αμερικανίδες κι οι Αμερικανοί απολαμβάνουν με πιο συγκρατημένο τρόπο τη σαρκική απόλαυση.

'Πραγματικά, δοκιμάσαμε έκπληξη' δήλωσε απο την πλευρά του ο κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου αυτού, Εντουαρντ Λάουμαν, σχολιάζοντας το τμήμα της έρευνας που ανέφερε οτι ένας μόνον ερωτώμενος ανάμεσα σε 3.159 απάνησε οτι δεν ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική ζωή.

Πρόσθεσε δε ότι το 72% των ανδρών και το 63% των γυναικών, που ρωτήθηκαν, απήντησαν οτι 'πραγματικά απολαμβάνουν το σεξ' και μάλιστα 'περισσότερο απο κάθε άλλη δραστηριότητά τους'.

'Για μένα, από αυτό συνάγεται ότι εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική ζωή, είναι άρρωστος, ηττημένος από την αδράνεια' ενώ απο μιάν άλλη σκοπιά 'αυτό εξηγεί και τούς πολλαπλούς ερωτικούς συνειρμούς και μηνύματα στη διαφήμιση και στον κινηματογράφο', δήλωσε ο κοινωνιολόγος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.