σπονδυλική στήλη γογγιγας | ωτιτιδα | ηπατιτιδα α συμπτωματα | εμβολιο ιλαρας παρενεργειες

Επικίνδυνα τα ασθενοφόρα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒΑκινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 1η Μαρτίου τα ασθενοφόρα, που παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ καταγγέλλουν ότι αρκετά από τα οχήματα είναι επικίνδυνα για τους ασθενείς και τα πληρώματα και ζητούν την άμεση απόσυρσή τους.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΕΚΑΒ επισκέφτηκαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κατήγγειλαν εγγράφως ότι από τα 70 ασθενοφόρα, που εξυπηρετούν την Κεντρική Μακεδονία, τα 30 περίπου είναι τελείως ακατάλληλα και άκρως επικίνδυνα για τη μεταφορά των ασθενών, καθώς παρουσιάζουν συνεχώς βλάβες.

Οι εργαζόμενοι πριν από περίπου ένα μήνα, είχαν ενημερώσει για τα προβλήματα των ασθενοφόρων τόσο το υπουργείο Υγείας, όσο και τη διοίκηση του ΕΚΑΒ. Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του σωματείου πληρωμάτων ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος, κ. Ηλίας Ιωαννίδης, επισήμανε ότι η κινητοποίηση των εργαζομένων είναι μια ένδειξη διαμαρτυρίας, ζητώντας από τους υπευθύνους στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν τη διαδικασία απόσυρσης των παλαιών οχημάτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.