ποτε κανω αντιτετανικο | αδενομύωση μήτρας συμπτώματα | αερασ στον πνευμονα | μαυρα κοπρανα | πνευμονια

Ελεύθερα από ραδιενέργεια τα πεδία βολής της ΑεροπορίαςΣε φυσιολογικά επίπεδα μετρήθηκε η ραδιενέργεια στα πεδία βολής Σχίζας, Παλαιοχωρίου, Αμπελώνας και Ποτίδαιας της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι μετρήσεις έγιναν από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας στις 17, 22 και 23 Ιανουαρίου μετά από προφορικό αίτημα του ΓΕΑ.

Η ανάλυση συνεχίζεται και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών μετρήσεων. Ανάλογες μετρήσεις για τον εντοπισμό τυχόν ραδιενεργών ουσιών, πραγματοποιήθηκαν και το Σάββατο 24/2 στην Θεσσαλονίκη σε στρατιωτικά οχήματα της ελληνικής στρατιωτικής δύναμης του Κοσόβου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.