κολικος εντερου | νοσος.παζε | στομαχι χτυποι | παθήσεις εντέρου | αρρυθμια καρδιας συμπτωματα | σκωληκοειδίτιδα

Ο δήμος Ευόσμου ζητά εξηγήσεις για ραδιενέργεια σε στρατόπεδοΤα αποτελέσματα των μετρήσεων για την ύπαρξη ή μη, ραδιενεργών κατάλοιπων στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου επισκευάζονται οχήματα και τεθωρακισμένα της KFOR αλλά και της Ελληνικής δύναμης του Κοσόβου, ζητά να μάθει ο δήμος Ευόσμου με επιστολή του προς τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Ευόσμου Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, στρατιωτικές και πολιτικές υπηρεσίες, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής, προέβησαν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου του 2001, σε επισταμένους ελέγχους για ραδιενέργεια στα στρατιωτικά οχήματα της KFOR που σταθμεύουν στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Τα αποτελέσματα όμως των μετρήσεων δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί με αποτέλεσμα, όπως σημειώνει ο κ.Αλεξανδρίδης, να έχει ενταθεί η αγωνία τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των δημοτών μας αφού το στρατόπεδο βρίσκεται μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Ο δήμαρχος Ευόσμου προειδοποιεί ότι αν δεν υπάρξει ταχεία ενημέρωση, από τους αρμόδιους φορείς, για τα πορίσματα των μετρήσεων για ραδιενέργεια, θα προχωρήσουν σε κάθε ενέργεια που θα προστατεύσει το παρόν αλλά και το μέλλον των παιδιών τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.