ηπατικο αδενωμα | βρογχιτιδα | γιατι πρεπει να κανουν μερικη απονευρωση σε παιδικο δοντι

Επικίνδυνα αφροδισιακά σε Sex shopAφροδισιακά, που περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για την υγεία, όπως επίσης και βιντεοκασέτες σκληρού παιδικού πορνό πουλούσαν ο Ιωάννης Αποστόλου, 53 ετών και ο Παρασκευάς Αγγελάκος, 58 ετών, στην οδό Καποδιστρίου 44 στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες, που διατηρούσαν κατάστημα σεξουαλικών αντικειμένων με την επωνυμία "ΕΡΟΤΙΚΑ", συνελήφθησαν απο την αστυνομία.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν αφροδισιακά διεγερτικά 9 ειδών και σταγόνες και δισκία, μεταξύ των οποίων και το διεγερτικό "ΣΠΑΝΙΣ ΦΛΙΣ", για τη διάθεση του οποίου διενεργείται από την αστυνομία προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από δημοσιεύματα του Τύπου, ότι διαφημιστικά έντυπα, αναφερόμενα σε αυτή την ουσία, διανέμονται σε μαθητές σχολείων της Αττικής.

Το διεγερτικό "ΣΠΑΝΙΣ ΦΛΙΣ" σύμφωνα με τον ΕΟΦ, περιέχει κανθαριδίνη, μία ουσία επικίνδυνη, τοξική και απαγορεύσιμη. Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός Φαρμάκων είχε εκδόσει προ ημερών ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε τους καταναλωτές σχετικά με τα διάφορα αφροδισιακά, που πωλούνται στα Sex Shops.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.