αντισωματα κυτταρομεγαλοιου igm | μυοσκελετικο συστημα | παθήσεις της καρδιας | ηπατίτιδα β

Ερευνα στην Αυστραλία για την αφαίρεση ανθρωπίνων οργάνων.Η αυστραλιανή κυβέρνηση έδωσε εντολή να διεξαχθεί έρευνα αναφορικά με την αφαίρεση ανθρώπινων οργάνων, κατά την τελευταία 20ετία, στα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια της χώρας. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Μάικολ Γούλντριτζ, μετά την αποκάλυψη οτι πάνω απο 10.000 ανθρώπινα όργανα φυλάγονται σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία και νεκροτομεία και οτι πολλά απο αυτά αφαιρέθηκαν χωρίς την συγκατάθεση των συγγενών τους.

Αρκετές οικογένειες στη Μελβούρνη σχεδιάζουν να μηνύσουν το Νοσοκομείο Παίδων και να ζητήσουν αποζημίωση υποστηρίζοντας οτι αφαιρέθηκαν όργανα απο τα παιδιά τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ο Αυστραλός υπουργός Υγείας δήλωσε πάντως οτι η έρευνα που διέταξε να γίνει δεν σχετίζεται με το σκάνδαλο οργάνων που αφαιρούσαν γιατροί απο νεκρά ή ζωντανά παιδιά στη Βρετανία, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους και στη συνέχεια κάποιοι τα πωλούσαν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.