εκλαμψια | ca παγκρέατος | πυλαια φλεβα θρομβωση | λεμονι για τον εμετο | Thlash sto podi ti kanw | aqua aerobic

Νέα ασθενοφόρα σε όλα τα νοσοκομεία της χώραςΞεκινά η παράδοση νέων ασθενοφόρων οχημάτων στα νοσοκομεία όλης της χώρας και στα Κέντρα Υγείας, διαδικασία, που θα ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι. Τη δήλωση αυτή έκανε απο την Καβάλα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας κ. Χαράλαμπος Σοφιανός, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή για να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη, στην οποία βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η ανέγερση, στην Καβάλα, νέου νοσοκομείου. Οπως δήλωσε ο κ. Σοφιανός, άμεσος στόχος του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας ειναι να ενοποιηθεί βραχυπρόθεσμα το ΕΚΑΒ με το ΚΑΒ, να γίνουν προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σε τραυματιοφορείς, που κρίνονται απαραίτητοι για την ενίσχυση της επείγουσας προνοσοκομειακής περίθαλψης.

Στην Καβάλα, σύμφωνα με κατηγορηματική δήλωση του κ.Χ. Σοφιανού και με βάση το "πλάνο-σχέδιο" διανομής των ασθενοφόρων, πρόκειται να παραδοθούν το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι πέντε οχήματα. Τρία απο αυτά θα προωθηθούν στα Κέντρα Υγείας του νομού Καβάλας (δηλαδή σε Ελευθερούπολη Παγγαίου, Χρυσούπολη Νέστου και Πρίνο Θάσου) και τα άλλα δύο θα δοθούν στο νοσοκομείο Καβάλας. Συνολικά - όπως δήλωσε ο γραμματέας του υπουργείου Υγείας- προβλέπεται η παράδοση στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, 250 οχημάτων, καθώς και η πρόσληψη 300 στελεχών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων. Οι γιατροί θα αυξηθούν και θα γίνουν 100 σε πανελλαδική κλίμακα, συμβάλλοντας στο έργο που σήμερα εκτελούν οι περίπου 38, ασκώντας τα ιατρικά τους καθήκοντα εργαζόμενοι στον προνοσοκομειακό τομέα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.