ναρθηκας βρυγμου μπριστινα δοντια | πονος στο εντερο | καφεινη καφες δραση διαρκεια

Βρώμικα θεωρούν οι Βρετανοί τα νοσοκομεία της χώρας τουςΔύο στους πέντε Βρετανούς ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία του εθνικού συστήματος υγείας της χώρας τους (NHS), θεωρούν ότι οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν σε αυτά είναι ιδιαίτερα κακές, ενώ ένας στους τέσσερις πιστεύει ότι το προσωπικό δεν ενδιαφέρεται, όσο θα έπρεπε, για την καθαριότητα.

Η λίστα των παραπόνων σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή των νοσοκομείων που εξέφρασαν οι ασθενείς είναι ιδιαίτερα μεγάλη, και όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε ο διεθνής ιδιωτικός οργανισμός ερευνών ΝΟΠ, για λογαριασμό της κυβέρνησης, οι Βρετανοί θεωρούν ότι πολύ λίγα πράγματα βελτιώθηκαν στην διάρκεια του περασμένου χρόνου.

Ανάλογη επίσημη έρευνα, πριν δύο χρόνια είχε καταλήξει σε παρόμοια συμπεράσματα, υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν και η αιτία για τον αυξημένο αριθμό ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, οι οποίες αποτελούν αιτία θανάτου πολλών ασθενών κάθε χρόνο, αλλά και έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος.

Παρ' όλες τις προσπάθειες και τα μέτρα που πήρε η Βρετανική κυβέρνηση η κατάσταση δείχνει να μην έχει βελτιωθεί. Φαίνεται τελικά ότι τα ελληνικά νοσοκομεία κατηγορούνται αδίκως ότι δεν συναγωνίζονται τα ευρωπαϊκά…

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.