εξαγωγη δοντιου δεν κλεινει η πληγη | υπεζωκοτικη συλλογη ΔΕ | αθηρωματικος δεικτης

Τα ασθενοφόρα δεν είναι ταξίΗ υπηρεσία του Εθνικού κέντρου άμεσης βοήθειας του Λονδίνου ξεκίνησε μία καμπάνια προκειμένου να σταματήσει την αλόγιστη χρήση του τηλεφωνικού αριθμού 999 (αντίστοιχο του ελληνικού 166), από άτομα τα οποία δε χρειάζονται πργματικά έκτακτη βοήθεια.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να καθυστερούν την άμεση ανταπόκριση του κέντρου έκτακτης βοήθειας, χρησιμοποιώντας χωρίς σημαντικό λόγο το τηλεφωνικό κέντρο άμεσης βοήθειας, σύμφωνα την υπηρεσία ασθενοφόρων της Αγγλικής πρωτεύουσας (London Ambulance Service, LAS).

Χαρακτηριστικά παραδείγματα άσκοπης χρήσης του κέντρου είναι ένας άνδρας, έξω από ένα φάστφουντ, που ήθελε να πάει στο σπίτι αλλά πονούσαν τα πόδια του, μία 40χρονη γυναίκα η οποία πονούσε μετά από εξαγωγή δοντιού, ένας άνδρας ο οποίος είχε μεταφερθεί το προηγούμενο βράδυ από ασθενοφόρο λόγω μέθης και δε θυμόταν από που τον είχε πάρει το ασθενοφόρο, ένας άνδρας που είχε λόξιγκα.

Η υπηρεσία LAS, με μία σειρά διαφημίσεων στο ραδιόφωνο αλλά και πόστερ θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα στο κοινό ότι τα ασθενοφόρα δεν είναι δωρεάν υπηρεσία ταξί, και ότι οι άσκοπες κλήσεις καθυστερούν σημαντικά το έργο της, με αποτέλεσμα άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη να δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία.

Η υπηρεσία θα ενημερώσει επίσης το κοινό ότι υπάρχουν και άλλα τηλεφωνικά κέντρα τα οποία λειτουργούν για τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία ή την υπηρεσία του οικογενειακού γιατρού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.