αντιτετανικος ορος | συνδρομο ανω κοιλησ φλεβασ | pedikes arosties | fev1 ορισμος

Πορεία με ασθενοφόραΜε προσωπικό ασφαλείας λειτούργησαν χθες το πρωί 10 Μαΐου τα περισσότερα νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, ενώ είκοσι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ περιφρούρησαν την πορεία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι, από την πλατεία Μαβίλη προς το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Υγείας.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία προχώρησαν σε εξάωρη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, αλλά και για τις συνθήκες εργασίες τους στα δημόσια νοσοκομεία. Στην υπόλοιπη χώρα η απεργία ήταν 24ωρη και σ' αυτήν την περίπτωση τα νοσοκομεία λειτούργησαν με προσωπικό ασφαλείας.

Σε δηλώσεις τους, οι συνδικαλιστές των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και των γιατρών, τόνισαν ότι ο αγώνας γίνεται για να έχει ο Ελληνας πολίτης καλύτερη περίθαλψη και να μην ιδιωτικοποιηθούν τα νοσοκομεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.