ψυλλιο παρενεργειες | ακροαστικα σε μωρο συμπτωματα | μεσημβρινοι σωματος χαρτης | προδρομικος πλακουντας

Γαμπρός ετών 110 με την άδεια ...γιατρούΓιατροί στη Σαουδική Αραβία έδωσαν άδεια σε έναν αγρότη 110 χρόνων να παντρευτεί για τρίτη φορά μια γυναίκα η οποία έχει τα μισά του χρόνια. Ο Αμπντάλα Αλ Μαίντχ αλ Καχτανί οφείλει τη μακροζωία του σε μια 'απίστευτα καλή υγεία' και στην ημερήσια διατροφή του η οποία αποτελείται από σπιτικό μαύρο ψωμί, μέλι, γάλα και χουρμάδες, γράφει η εφημερίδα Σάουντι Γκαζέτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δόκτωρ Γιαχία Ιμπραχίμ του νοσοκομείου Σουλεϊμάν Φακίχ στην πόλη της Τζέντα αποφάσισε οτι οι ιατρικές εξετάσεις του Καχτανί αποδεικνύουν οτι ο υποψήφιος γαμπρός έχει εξαιρετική υγεία. 'Η καρδιά του λαχταρά μια γυναίκα από τη Συρία η οποία του ξυπνά μνήμες της νιότης του',σημειώνει η εφημερίδα. Η νύφη, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, θα διαμείνει στο σπίτι του συζύγου της ο οποίος έχει 70 παιδιά και εγγόνια από τους δύο προηγούμενους γάμους του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.